top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

YARGILAMA SÜRECİ...

Bilinçleriniz , şüpheli sıfatıyla otellere(tekamül eğitim merkezine/kamp misali) yerleştirildi manevi alemde yani hologram evrende..!

Rüyalarınızda buna dair işaretler alacaksınız, hatırlayabilirseniz. Mizansenler şeklinde...Eğitimler, dersler,...İzdüşümlerini de dünya boyutunda yaşayacaksınız. Yaşayarak öğrenme...

Yargıç(jüpiter) , ilahi adalet esaslarına uygun değerlendirmelerde bulunacak. Elinde keskin kılıç ile... (adalet kılıcı)... Takip edileceksiniz!

Zamanında çok uyarılar yapıldı..!

"İnanmam, saçma,... " demelerin bırakıldığı, bireysel çabaların, mücadelelerin hız kazandığı dönemeçteyiz. Dirençlerin kenara bırakılma dönemi, uyarılara uyma dönemi..!

Ne edersen kendine..!

Korkma beşerden..!

KORK İLAHİ ADALETTEN..!

Bu süreçte hala şüpheli durumundasınız. Henüz hüküm giymişlik yok. Çekidüzen şart!

(bknz. web sitem blog - Ahiret aşamaları diye bilinegelen #54)


Not:O kadar kirli bilgi var ki, ehil(Allah tarafından icazet almış, görev tayin edilmiş zat/kişi) olan ile ticari amaçlı illüzyon peşindekiler aynı kefeye konuyor. Kafalar karışıyor, mideler bulanıyor. Sonuç ise direnç, yanlış seçimler ya da tamamen reddetme..! ÖZ'ün bilecek EHİL OLAN YOL GÖSTERİCİYİ, dünya boyutunda ÖZünü dinle..!

Kolay gelsin!

Y. Ç.A.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Aşı olmalıyız

Komplo teorileri negatif kaynaklıdır. Dünya hasta ve müdehale şart..! Aşı ol ve seyrelt kendini!

Toksik Beslen-ME!

Ehillik,belli bir alanda ustalık, yeterliktir.Her meslekte,işte liyakat şartı aranması gerekir.Bu şu demek değildir; diploması olan...

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page