top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

Vahiy Mekanizması

Bedensel bilinç yükselişi ile holografik enerji bedendeki bilinç yani şuur denilen ÖZ/kuantum beyin potansiyel açılımı arasında paralellik mevcuttur.Bu şu demektir;bilinç düzeyin ,şuurunun düzeyini,tasavvuf terimiyle makam-mertebelerini belirler.

Şuur ,bulunduğu düzey doğrultusunda sezgi adı altında bilincine bilgi akışında bulunur.Örnek verecek olursam;Ankara'dan İstanbul'a yola çıkan 5 kişi olsun.Birisi Tuzla,diğeri Kartal,bir diğeri Kadıköy,öbürü karşıya geçip Bakırköy'ü,en sondaki de Bahçeşehir'e kadar kıyı köşe geze geze yolculuğunu tamamlıyor.Hangisi İstanbul'a daha vakıftır..?

Bilinç içselleştirdiği her bilgiyi şuuruna yüklüyor.Şuur da bulunduğu boyuttan bir üste yükseliyor,şahit olduğu hakikatler artıyor.

Yani ruh kendi boyutunda / şuur boyutunda,bilinç dünya boyutunda level atlıyor.

Şuur ,hakikatleri sezgi yoluyla,ilham yoluyla bedendeki bilince zihine aktarıyor.Şuur ve bilinç kattan dubleks ev biçimi gibi kolay iletişim halinde olabiliyor,perde olmadan.

İşte bu iletişim ilham,vahiy denilegelen iletişimdir.Vahiy ile bilinç,şuur batın alemle yani sistemin mutfağıyla sürekli diyologta...İlham velilikte,vahiy nübüvette.Vahiy ise nebinin şuuru ile Allah Sistemi yakınlık mertebesinde...Allah'ın vekili pozisyonunda.Bildirdiklerini doğrudan aktaran,toplumu reforme eden,bilinci yükseltme çabasında olan zat.Yol gösterici,öğretmen,örnek,lider,Güneş..!

"Nebileri derecelerine göre birbirine üstün kıldık" ayeti,nebilerin o dönemdeki bilinç/nefs/çakra düzeylerine göre içinde bulundukları kavime atanmış nebi resul olan kişinin yol aldıkları ,şahit oldukları yolculuğu, mertebeleri anlatılır.

O dönemin bilincini bir üst bilince taşıyabilecek donanım ve yolculuğa şahit olmuş ,şahit olduklarını aktarıp,bir üst bilince taşıma göreviyle atanmış zat.

İlkokul 1 i bitirmiş birine ilkokul 2 bilgisini verebilmek için,öğretmenin 2. sınıf bilgisine sahip olması ve öğretmesi gibi.

Hz Musa 1. Sınıf,Hz Davud 2, Hz İsa 3,Hz Muhammed 4. Sınıf gibi.Hepsi de değerli.Sadece dönemi,kavminin bilinci farklı...Hizmetleri için teşekkür edilmeli...Zorlu mücadelelerden ,imtihanlardan geçmişlerdir hepsi de.Tüm velilere de katkılarından dolayı,insanlığa hizmetlerinden dolayı teşekkürler..!

Üstünlük olarak değil,dönem ve kavim olarak değerlendirilmelidir.

İlkokul 1. Sınıfa giden öğrenciye lise eğitimi verilemez.

Şuur İstanbul'da Bilinç Ankara'da gibi düşünelim,örneğimin üzerine...Bluetooth bağlantısı ile yakınlık ve sürekli irtibat oluşmakta,veri akışı sağlanmaktadır.Gayb hükmünü yitirmiştir,mertebesi doğrultusunda.

Bilincin ilhama,vahiye müsait olması için perdelerinden arınması ,şuurundan akan bilgiyi OKUyabilme yeterliliğine sahip olması ,istidatı(vahiyde,nübüvvet makamı için donanımına doğuştan kodlanması),hakikatlerle bezenmiş bilinçaltına sahip olması,nefsinin temizliği önemlidir.

Astrolojide ise güney ay düğümü bilinç ise,kuzey ay düğümü de şuurdur.

Kolay gelsin!

Yasemin ÇİÇEK AKÇA



12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Aşı olmalıyız

Komplo teorileri negatif kaynaklıdır. Dünya hasta ve müdehale şart..! Aşı ol ve seyrelt kendini!

Toksik Beslen-ME!

Ehillik,belli bir alanda ustalık, yeterliktir.Her meslekte,işte liyakat şartı aranması gerekir.Bu şu demek değildir; diploması olan...

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page