top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

Mesih Bilinci..!

Kehanetlerde, hadislerde hep Mehdi ve Mesih söz konusu olmuştur . İşin aslı ise bunlardan doğru aktarılmış olanlar batıni, bilinçsel olguları işaret eder Sembolik anlatımlar, manevi boyutta/makroda bozulmuşluğu düzenleme, yenilenme dönemi olan KIYAM-ET senaryolarıdır. İlahi takdirdir.

Labirentte bir kapı ancak doğru çıkışa götürür. Bunun da kılavuzu, uyarısı verilmiştir. Öyle bir hal almıştır ki tıpkı ip yumaklarının birbirine girmesi gibi bir kaosa dönmüştür. Geriye değil, ileriye, daha üst versiyona evrilir.

Mehdi Bilinci denilen yazılım, Muhammed bilincinin bir üst versiyon yazılımıdır. Referans Kuran-ı Kerimdir. Muhammed 4. Boyut, Mehdi 5. Boyut frekansı içerir.

İnsanlık 5. Boyut frekansına uyumlanma dönemindedir ve mutlak tekamül etmek durumundadır. Rezonans eş uyumu için. (ayrıntılara girmiyorum)

Gelelim konumuza... Mehdi Bilinci yani yazılım işleri tamamlandı, yani temel sağlam. Şimdi bu temelin inşasında sıra Mesih bilincinde. Mesih yani İsa'nın yazılımı. Bu yazılımdaki insanların Mehdi yazılımına uyumlanmasına.

Hz İsa tekrar yeryüzüne bedenli inmesi diye bir şey YOK. O helak döneminde bedensiz olarak Hristiyanım diyen kesime hitap edecek, bilinçlere... İsa da, Musa da Muhammed de Davut da ve diğerleri de kavimleri arasından seçilmiş, o donanımla yaradılmış, zamanı geldiğinde de uyarsın, öğüt versin diye görevlendirilmiş, Allah 'in insanlığa nimetidir.

Tohum çatlar, ürün verir. Tohum potansiyellerimizin ürün vermesini geciktirmekten başka ne yapıyoruz... oyalanıp duruyoruz. Resuller türlü zor imtihanlardan geçirilerek o tohumları mecburen çatlatıyor, uyanıyor, hakikatini idrak ediyor, sistemi okuyor, aktarıyor,uyarıyor.Diyor ki uyanın, gittiğiniz yol, yol değil, İNSAN olun, vicdanlı olun, ahlaklı olun, hak- hukuk bilin, adaletli olun, zina, hırsızlık yapmayın, çalışın, kız bebekleri diri diri toprağa gömmeyin,işkence etmeyin... Bunların içinde hangisi yanlış..?

Evet, Mehdi yazılımı tüm hepsini kapsayan, son yazılım...

Mesih Bilinci de revize dönemine girdi. Umarım uyumlanma kolay gerçekleşir..!

Y. Ç. A.

141 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Aşı olmalıyız

Komplo teorileri negatif kaynaklıdır. Dünya hasta ve müdehale şart..! Aşı ol ve seyrelt kendini!

Toksik Beslen-ME!

Ehillik,belli bir alanda ustalık, yeterliktir.Her meslekte,işte liyakat şartı aranması gerekir.Bu şu demek değildir; diploması olan...

Comentarios


Yazı: Blog2_Post
bottom of page