top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

Deprem

''Fazla eşyalarınızı atın, evlerinizi sağlamlaştırın!Deprem yaklaştı!'' ifadesinin batından zahire dönüştürülmüş dili,anlamı şudur;

Fazla eşya bilinçaltı,evi sağlamlaştırmak,bilincimizi hakikat temeliyle sağlamlaştırmak.Yoksa yer sarsılacak yani arz /beden sarsılacak.

Deprem ise geri dönüşü olmayan bir hal alır,eğer hazırlığın tam değilse.Bulunduğun boyutta kalırsın.

Şuur, kuantum beyin yani ışınsal bedendeki ruhsal bilinçtir.Bedendeki ise zihinsel bilinçtir.Asıl kumandan şuur olmalıdır.Sonsuz yaşamda rolü olan şuurdur.Zihin,vehim etkisine girebilir,kontrolden çıkabilir.Şuur ,beden ölümü sonrası, tüm kayıtlarla birlikte, ışınsal bedenle ,sonsuzlukta, ,çakra merteben ne ise o boyutta devam eder.

Şuur,jüpiter ise bilinç ikizlerdir.Şuur kuzey ay düğümü ise,bilinç güney ay düğümüdür.Şuur,ÖZ ise bilinç genetik mirasla gelen kayıtlardır.

Genetik kayıtlar ÖZümüzle uyumlu olmayan,geleneksel ,geçmişin tozlu raflarındaki kalıplar bedene dönük yaşantılar sunup,aslımızdan uzaklaştırır.Kaymaya,düşmeye,yolları kaybedip uzatmaya,bataklıklarda çırpınmaya,labirentler arasında sıkışıp ümitsizliğe girmelere neden olur.Kuantum beyin evimizdir.Şuur,bedendeki bilincin iniş çıkışlarından doğrudan etkilenir.Beden hayatı halihazırda devam ediyorken ,bilinçaltını temizle,bilincini yükselt ki ,sonsuz yaşamın da ,bulunduğun bilincinin verilerinden oluşan dekorlarda sahne alsın.Yani valizine koyduğun eşyalar ile gideceğin yer paraleldir.Bilmem anlatabildim mi?

Y.Ç.A.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Aşı olmalıyız

Komplo teorileri negatif kaynaklıdır. Dünya hasta ve müdehale şart..! Aşı ol ve seyrelt kendini!

Toksik Beslen-ME!

Ehillik,belli bir alanda ustalık, yeterliktir.Her meslekte,işte liyakat şartı aranması gerekir.Bu şu demek değildir; diploması olan...

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page