top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

TEKAMÜL YOLCULUĞU İÇİN VALİZ HAZIRLA-MA ! #48

Tekamül ile ilgili olarak kendi yolculuğumun başından şu ana kadar yaşadığım olayları, geçirdiğim aşamaları anlatabilirim.

    Kendimi bildim bileli sadece Allah sevgisi hep vardı... Vicdan vardı... İlim kitabı dahil hiçbir kitap okumuşluğum yoktu. Başımda örtü(!!!) yoktu, dil, din, ırk, mezhep, ibadet olgularım yoktu,...

   Akıl, mantık önemliydi. Allah taş eder gibi ifadeler saçma gelirdi. Saf niyetli olmak, empati, gururluluk(kibir değil) yani insanda olması gereken erdem, ahlak değerlerimdi.Allah ile muhabbet etmek için bir yerlere mensup olmak doğru gelmezdi bana. Belki de ailemde bizi etkileyecek bir durum yaşamadığımdandır, baskı, empoze olmadığındandır.

   Tekamül yolculuğum bitti ve bunları size yazmak görevim, tRNA misali taşımak... Baskı İlahi Sistemde kesinlikle yok. Kesin bilgi. Seviliyorsunuz. Herkesin beden kılıfından sıyrılıp hakikatine erip, potansiyellerini aktifleştirmesi, bütünle ahenk sağlaması, aynı yörüngede yol alınması asıl amaç.

   Ben sistemden ibadet, tarikat, hoca, kılık kıyafet yönlendirmesi almadım sadece bilinç törpülenmesi ve potansiyellerimin açığa çıkması olaylarını yaşadım. Akıl süzgeçlerim aktifti. Rüya boyutunda yani manevi boyutta kulak, göz,... şahitlikleri yaşatılarak hakikat aşikar oldu. Perdeler açılarak masallarla hakikatler ayrıştı .

  Ritüeller, bir yerlere dahil olma ve katılmalar , bir grupta yer almalar,... YOOKKKK. Her şey senin kendi iç dünyanda güncellenme, yıkım, yapım, onarım işlemleri.

  Bilincin yıkılıyor bir katalizör etkisiyle(bir yazı okumuşsundur, bir olay yaşamışsındır, bir söz, bir şeylerrrrr ile sistemin vesileleriyle)... Tesadüf yokkk..!

  Diyorsun ki bitti...Bu yanlışmış,kalıcı değişip dönüşeceğim. Sistem, sendeki değişimin kalıcılığını kontrol amacıyla rüyanda mizansenler hazırlayacak, orada verdiğin cevap önemli! Ruh yani holografik enerji bedenine  yüklediklerin önemli. Buna genetik DİZİLİMİndeki kayıtlarında güncelleme işlemi de denebilir.

BEŞERLİKTEN İNSANLIĞA..!

       Y. Ç. A.  

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zülfikar.. ?

Zülfikar çatal uçlu bir kılıç olarak tasvir edilir ama bu sadece betimleme için kullanılmış mizansendir. İşin aslı farklıdır. Zülfikar...

Seçimlerin Seni Ne Kadar Mutlu Etti?

Bazen hiç düşünmeden, bazen hiç önemseden, gelişigüzel kararlar veririz. Ama bu kararın, geleceğini inşasında ne denli etkili olduğunu, o...

# SON DEM #

Astroloji haritasında Oğlakta bulunan Satürn, 17 Aralık'ta Kovaya geçecek. 14 Aralık'ta da Yay yeniayı ve Güneş Tutulması gerçekleşecek....

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page