top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

SİRİUS ( ŞİRA) YILDIZI GERÇEĞİ #20

Sirius,ilahi sistem yönetim merkezidir.Ricali Gayb karar-icra yönetim merkezi ya da galaktik konsey de denilebilir.Makro kuantum beyinde bilgi işlem merkezi gibi iş yapar.İşleri düzenleme,gerekli bilgileri yükleme,denetleme,bedendeki gri maddelerin görevine benzer iş yürütmekte.Merkezi sinir sistemi denilebilir.Güneş sistemimizin üst bilincidir.


Necm Suresi'nde ne deniyor;"Şira'nın da rabbi O'dur. "


Yani herşeyin üzerinde Sadece TEK varlık olan,isim terkiplerinden meydana gelen ALLAH vardır.Tıpkı beden -hücreler ilişkisi...Senin DNA'larından oluşan hücreler...DNA isimler ise kodlar isim terkipleridir.Bilgi,potansiyel tohumlarıdır.Tohumların yarılıp filizlenmesi ÖZe yolculuk çalışmalarındaki gayretler iledir.Bilinçaltı karmik kodlar, bilgi tohumlarını işlevsiz bırakır.Yetiler ,donanımlar,yaradılış amacı gerçekleşmez.Bu tekamül denilen tohumlara ulaşma yolculuğu esnasında her aşamada (level atladıkça) donanımlar açılıp aktif hale gelir.Her boyutta farklı bir pencere açılır,farklı bir üst bilinçle dünya evren olguları seyreylenir.Bataklıktan dağın tepesine doğru yönelişte ,her kat,boyut farklı değerleri oluşur.Hallerdir bunlar...Hiç bodrum katı ile diyelim ki ellinci kat bir olur mu?

Sirius yengeçte yani Ay 'da...Yani güncelleme,yükleme,yeni kontratlar oluşturma,mikro kuantum beyinlerdeki frekanslarda ayarlama yapma,iradenizle belirlediğiniz seçimlerinize uygun uyarı sistemi oluşturma(sezgi,rüya),dualar,niyetler doğrultusunda yaşantılar,dönütleri düzenleme,...Özellikle belirtmem gerekir ki,geleceğimizi şekillendiren sadece bizleriz.Makro-mikro kader şöyle;siz ileri gitmek istersiniz ama hücreleriniz geri gitme gayretinde bulunursa,birbirlerini etkileyip çoğalırsa kanser başlar.Sistem yenileyici,durum kurtarıcı,yıkım yapımda görevli bir organizma vasıtasıyla çevresel sinir sistemi gibi iş yapan birimler hazırlar,uyarı sistemi başlatır,üst versiyona uyumlu olanlar ve olmayanlar belirlenir.Ayıklanması gerekenler atılıp kanser tedavisi uygulanır.Kanserleşmiş hücreler,kalbi mühürlü olup artık iş görmez,kulak duymaz,özüyle irtibatı mümkün olmayan cehennem hali denilen bodrum bataklığı ikametçileridir.Biletleri kesilenlerdir.

Çakralar temiz olmalı...Nedeni;çakra holografik enerji bedeni ley hatlarıdır.Kirliliğinde bilinçaltı kusmaları devreye girer...Makro ley hatlarından,çakralardan enerji yansımalarını alabilmek,bedenin topraklanma ve su ile teması ,pozitif düşünme ve yoga/meditasyon/namaz hareketleri/basit jimnastik/...ile kuantum beyin dalgalarını macro ile frekans ayarına uyumlu hale getirir ve potansiyelleriniz,özünüz direksiyona geçmeye aday olur.

Karışık geldiyse eğer akan ilhami bilgiyle aktarıyorum ...!

Ne yapalım peki dersek;

***Saf niyet

Pozitif düşünce

Banyo/duş/topraklanma fırsat buldukça(atomik denge)

Zaafları susturmak

Sofradan yarı tok kalkmak,su içmek

Biraz erken yatıp şifa niyeti çalışmaları yapmak

Özeleştiri yapmak

Kin tutmamak

Gergin durumları satranç oynar gibi geri püskürtmek

Gerginliği uzatmamak

Sevgi enerjisini yükseltmek

Saygı,nezaket,üslup,...kurallarına dikkat etmek

Tahriklere gelmemek,tartışmalardan uzak olmak

Dostunu iyi seçmek

Bütçe kontrolü

Beklentilere girmemek

Sorumluluk bilincini artırmak

Başkasına yük olmamak

Doğa ile iç içe olmak

Aile kavramını ve yaşantısını revize etmek

Alma-verme dengesinde çıkarcı olmamak

Ruhsal birlikteliklere önem vermek

Dedikodu,fesatlık gibi durumlarda içinizde sanane...-banane... mekanizmasını çalıştırmak

Evrensel dil izi sürmek(daha önce paylaştım)

Perde arkasını bilemeyeceğiniz konularda yorum yapmamak

Boş kaldıkça nefs/zaaflar devreye girebileceğinden kendinizi meşgul edecek hobiler ,işler bulmak

EMPATİ kurmak

Cinsellik dürtülerini fazlasıyla harekete geçirecek yiyecek,içecek,görüntü,...uzaklaşmak,şehvet düşkünlüğünü daha yararlı işlerle değiştirmek(epifiz salınımı amaçlı)


......... devamı sizde


YASEMİN ÇİÇEK AKÇA

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zülfikar.. ?

Zülfikar çatal uçlu bir kılıç olarak tasvir edilir ama bu sadece betimleme için kullanılmış mizansendir. İşin aslı farklıdır. Zülfikar...

Seçimlerin Seni Ne Kadar Mutlu Etti?

Bazen hiç düşünmeden, bazen hiç önemseden, gelişigüzel kararlar veririz. Ama bu kararın, geleceğini inşasında ne denli etkili olduğunu, o...

# SON DEM #

Astroloji haritasında Oğlakta bulunan Satürn, 17 Aralık'ta Kovaya geçecek. 14 Aralık'ta da Yay yeniayı ve Güneş Tutulması gerçekleşecek....

コメント


コメント機能がオフになっています。
Yazı: Blog2_Post
bottom of page