top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

GEREKSİZSE AT , DEPOYU BOŞALT..! #42

  Lazım olur diye biriktirdiğimiz,depo ettiğimiz bizi hakikatten uzaklaştıran bilgileri atma dönemi.

İstiflemek,zamanı geldiğinde açıklanacak ya da açıklanmış olan hakikat bilgileri için ''depo dolu-  yer yok '' bildirimine yol açar.

   Diyelim ki yaz döneminde yüz yüze eğitimde ihtiyaç olabilecek olan boya,kağıt,yapıştırıcı vb. malzemeleri depo ettiğinizi düşünelim.Fakat şu an online(kova çağı) için gereksiz depo durumuna düşmüştür.Zamanı geldiğinde ihtiyacın kadarını temin et ve depo etme ..!

    Balık çağı hakikatlerin,illüzyonlarla balçıklandığı bir dönem iken kova çağı,hakikatlerin dile getirildiği,üst bilinç,ileri teknoloji,icatlar ve buluşlar dönemi.

    Şu dönem(kova çağı) atık bilgilerin atılması ve temizlenmesi ve depo alanının şifalanması,gerekli sağaltımların bir an önce yapılmaya başlanması dönemidir.Tüm merkürler(bilinçleriniz) balık karnında(balık bilinçaltıdır,rüya boyutu,inziva). Merkür okuldur,bilinçtir,iletişimdir.Akrepte şu an merkür.Akrep gizli olanları,sırları ortaya çıkartır,merkür de dile getirir.Bu dönemde sakin kalın.Rüyalarınızda bilinçaltınızın ürünleri sizi rahatsız edebilir.Rüyalarınızdaki sembolleri düz algılamayın(web sitem-rüya semboller)Şifalamanız gerekenler ortaya çıktıkça ders konularınız da ortaya çıkmış olacak.Yüzleş,dürüst ol,helalleş,kararlı ol(tövbe),şifa niyetinde bulun,istikrarlı ol,sınavları geç(dikkatli ol),vesile olanla değil mesajla ilgilen,işaretleri OKUmaya devam..!

TESADÜF YOKtur,her şey İLAHİ SİSTEMİN bilgisi dahilindedir.İRADENİZ ile verdiğiniz kararlar ve seçimleriniz akışınızı belirler.SORUMLULUK bireye aittir.Ağla ama isyan etme..!Senden taze bir sen doğana kadar..! Mikrolar,MAKRO ile senkronize olana kadar...TESLİMİYET ve MAKRO AKIŞA UYMA..!

Denizde akıntının tersine yüzmeye çabaladıkça yorulur,bulunduğun yerde kısır döngü yaşayıp , batarsın.

Allah hiç bir benliğe, yaratılış kapasitesinin üstünde bir yük yüklemez/teklifte bulunmaz... (BAKARA SURESİ 286. AYET)

ŞİFA OLSUN,KOLAY OLSUN..!

Y.Ç.A.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zülfikar.. ?

Zülfikar çatal uçlu bir kılıç olarak tasvir edilir ama bu sadece betimleme için kullanılmış mizansendir. İşin aslı farklıdır. Zülfikar...

Seçimlerin Seni Ne Kadar Mutlu Etti?

Bazen hiç düşünmeden, bazen hiç önemseden, gelişigüzel kararlar veririz. Ama bu kararın, geleceğini inşasında ne denli etkili olduğunu, o...

# SON DEM #

Astroloji haritasında Oğlakta bulunan Satürn, 17 Aralık'ta Kovaya geçecek. 14 Aralık'ta da Yay yeniayı ve Güneş Tutulması gerçekleşecek....

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page