top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

Bilinçlerin Rüya Boyutuna(balık karnına) geçişi... #55

Biyolojik formdaki insan, kuantum beyin dalga boylarının oluşturduğu dünyasında gece - gündüz gibi iki yönlüdür, beden-enerji bedeniyle. Enerji beden iç alem /batın iken, fizik beden(nefs) ise dış alem /zahir yaşantı sürer. Kıyam - et döneminde dirilen  holografik enerji beden(ruh) dünya boyutuna, bilinç(nefs) rüya boyutu eğitim kampüsüne(balık karnına) alınır,iç-dış değişir yani gece - gündüz değişir, durum değerlendirmesi sonucu oluşturulan  müfredatlar doğrultusunda sağaltım işlemlerine alınır. Bu arada fizik beden dünya işlerine devam eder.Araştırmalar yapar, sorgular, heyecan ve merak karışımı duygularla rüya takibi yapar.Daha içseldir.Hakikat peşindedir.ÖZüne yolculuktadır.Şifa çalışmaları yapar.

  Rüya boyutundaki enerji bedeninizde, bilincinizde değişim dönüşüm eş zamanlı dünya boyutu çalışmalarla devam eder. İçten dışa, dıştan içe işlemler, gayretler, sabır,arınma,şifalanma gibi oryantasyon çalışmaları iki yönlü uygulanır. Hem teorik, hem pratikte kalıcı bilinç değişikliği ve yükselmesi amaçlanır. Gevşeklik, istikrarsızlık, pes etme, isyan,... gibi durumlar kısır döngü oluşturur.

   Ölmeden önce ölüm ile enerji bedeni dirilmesi/uyanması demek, uyuma sırası artık fizik bedende demektir. Stabil durumda seyreder bu dönem... İvme sırası ruh diye bilinen holografik enerji bedendedir. Sahneye ruh geçer, gündüz aktifliğine geçer, , fizik beden gecede kalır ölüdür artık, uykuda..!

   Tembellik yok, torpil yok, yoksa labirentte döner durursun. Korkma bir şeyden, illüzyonlardır korkuyu oluşturan. Yılan gördün mü sakince dur, ''illüzyon bu, korkmayacağım, aldanmayacağım''... de!

   Zaafların neyse, korktuğun neyse, mizansenler o verilerden hazırlanır. Çoğunca bilinçaltı verilerin kullanılır. Doğrudan algılama rüyalarını, sembolik verilerin sende hangi duyguları hatırlattığını düşün. Rüya boyutu bilgileri yorumlarken sende algi yanılmasına yol açmasına izin verme..! Dirençlerin, zaman kaybına neden olurken, level atlama heyecanından da olursun.

   Ben rüyalarımın yorumlarını hem mizansendeki duygu ve düşünceyi değerlendirerek, hem de astroloji haritamı takip ederek yaptım.(bknz web sitem astroloji-karma-rüya)

  

Y. Ç. A.

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zülfikar.. ?

Zülfikar çatal uçlu bir kılıç olarak tasvir edilir ama bu sadece betimleme için kullanılmış mizansendir. İşin aslı farklıdır. Zülfikar...

Seçimlerin Seni Ne Kadar Mutlu Etti?

Bazen hiç düşünmeden, bazen hiç önemseden, gelişigüzel kararlar veririz. Ama bu kararın, geleceğini inşasında ne denli etkili olduğunu, o...

# SON DEM #

Astroloji haritasında Oğlakta bulunan Satürn, 17 Aralık'ta Kovaya geçecek. 14 Aralık'ta da Yay yeniayı ve Güneş Tutulması gerçekleşecek....

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page